FAQ

MB Stukadoors

Meest Gestelde Vragen

Wij informeren en begeleiden onze klanten, welke werkzaamheden op welke wijze of manieren wij zullen uitvoeren. Klanten krijgen een duidelijkheid met daarin de werkzaamheden!

STUCWERK

Een overzicht van een aantal vragen die wij veel horen met betrekking tot stucwerk.

Kunt u een beschadigd spackplafond repareren?

Al het loszittende stucwerk zal verwijderd moeten worden. Dit wordt dan aangeheeld en dan zal de plafond in zijn geheel overgespoten moeten worden. Dit i.v.m. de kleur en korreldikte verschil.

Kunt u over behang stukadoren?

Nee, als behang nat wordt laat het los van de wand. Het behang en de lijmresten zullen verwijderd moeten worden voor we er een stuclaag op kunnen aanbrengen.

Kunt u op hout stukadoren?

Hout zet uit als het nat wordt en krimpt weer als het droogt. Dus NEE op een werkende onderlaag blijft geen stucwerk zitten. Op watervast hout kunnen we echter wel Beton Cire aanbrengen.

Kunnen we zelf voorbereidende werkzaamheden doen?

Ja, in overleg is er veel mogelijk.

Verwijdert u de radiatoren?

Nee, dat valt buiten onze bevoegdheid van stucadoren en dus buiten onze aanspakelijkheids verzekering. Mocht er iets fout gaan dan wordt de schade niet vergoed. U dient dit zelf te doen of te laten doen door een installateur.

BTW tarieven 9% of 21% ?

Sommige woningen die ouder zijn dan 2 jaar hebben een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van isolatie. Werkzaamheden die niet onder stukadoorswerk vallen zoals het leggen van vloeren of het plaatsen van tussenwanden geldt een btw-tarief van 21%. Wilt u meer informatie betreft het btw hoog en laag tarief? Lees hier dan meer over op de pagina van de belastingdienst.

Hoe kan ik de kortingscode aanvragen?

Laat uw naam en e-mail achter via het formulier Kortingscode aanmelden of via de knop Kortingscode aanvragen aan de rechterzijde. U ontvangt de kortingscode per mail van ons waarna u deze kan gebruiken in uw offerte aanvraag.

Kortingscode

Een feestelijke mijlpaal; MB Stukadoors bestaat dit jaar 10 jaar! ACTIE! Om dit te vieren willen wij een mooie actie aankondigen! Bij uitbesteden van 500 euro of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag! En bij het uitbesteden van 1000 euro of meer krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Laat uw naam en e-mail achter en wij sturen de kortingscode per email naar u toe!

    X
    Kortingscode nodig?