U VRAAGT WIJ REGELEN!   BEL ONS DIRECT

Geschiedenis

Onze Geschiedenis

We zijn stucadoors in hart en nieren en dit komt volledig tot zijn uiting in ons werk. Met veel plezier werken we aan onze projecten en we krijgen de meeste energie van onze klanten die tevreden zijn over ons werk.

Wij informeren en begeleiden onze klanten, welke werkzaamheden op welke wijze of manieren wij zullen uitvoeren. Klanten krijgen een duidelijkheid met daarin de werkzaamheden.

1974
JAAR

DE OPRICHTER: M. BEKTAS

M. Bektas begon in 1974 in het stukadoorsvak en zag de toekomst hierin. Om meer ervaring op te doen, heeft hij bij verschillende bedrijven in loondienst gewerkt.

2012
JAAR

MB STUKADOORS IS OPGERICHT

M. Bektas start met zijn eenmanszaak. MB Stukadoorsbedrijf B.V. is gevestigd in Amsterdam.

2014
JAAR

VAN EENMANSZAAK NAAR VOF

M.Bektas wilt zijn jarenlange stukadoorservaring doorgeven aan zijn zonen Ilyas en Eyup zodat dit echt een familiebedrijf wordt.

2015
JAAR

MB STUKADOORS GROEIT SNEL

Het bedrijf groeit als snel uit zijn voegen. Samen met zijn zonen en een team vaste medewerkers maakt hij het bedrijf tot wat het nu is. Wij hebben het druk en werken aan mooie projecten. Net als in 1974 staan we nog steeds voor kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en flexibiliteit. Wij blijven onszelf ontwikkelen.

2016
JAAR

ONZE DIENSTEN ZIJN UITGEBREID

MB Stukadoors breidt zijn diensten uit met Renovatie & Onderhoud, Beton Cire Specialist en Elektirische Installaties naast Stucadoors-, Schilders- en Tegelwerkzaamheden.

2017
JAAR

SAMENWERKINGSPARTNER

Door de jarenlange ervaring die MB Stukadoors hebben meegekregen, maakt dit de MB Stukadoors uiteindelijk een samenwerkingspartner voor verschillende aannemersbedrijven o.a.;

  • LFB Vastgoed B.V.
  • Cooper Projectrealisatie
  • Goed-Bouw aannemer
  • Hemubo
  • Gieling Stucadoors & Afwerkingsbedrijf
  • Advies & Bouwbedrijf De Winter
  • Casius B.V.
2017
JAAR

HET WORDT FEESTEN

MB Stukadoors bestaat 5 jaar. Dat wordt natuurlijk groots gevierd!

2020
JAAR

NIEUWE LOGO, NIEUWE HUISSTIJL EN VERNIEUWDE WEBSITE!

HOERA! MB Stukadoors heeft een nieuw logo, een nieuwe huistijl en een vernieuwde website! Hiermee willen wij graag komende jaren onze klanten nog beter van dienst te zijn!