Archives

Referentie Fam. Spek

Twee jaar geleden heeft MB stukadoors onze woonkamer en hal, wanden en plafonds gedaan. Er werden concrete afspraken gemaakt over het wanneer en de prijs en deze werden keurig nagekomen. Ik durf te zeggen dat wij zeer kritisch zijn, maar het werk ziet er zeer netjes uit. Ook de extra bies rond het plafond is echt vakwerk en zeer strak gedaan. Omdat we zo tevreden waren nu ook voor de badkamer gevraagd. Een afspraak is zeer snel gemaakt en ook de badkamer is om weer door een ringetje te halen. Kortom, zoekt u een goede stukadoor voor een reeele prijs, dan moet u zeker bij MB stukadoors zijn!

Referentie Anoniem

I.v.m. een zolderverbouwing moesten er plafonds en wanden gestuct worden. Het ging hierbij om +/- 44m2 plafonds en ongeveer evenveel wandoppervlak.
Na initieel mail contact via Werkspot werd een afspraak op locatie gemaakt om de klus te beoordelen. Volledig volgens afspraak kwam Ilyas langs en werd er een prijsopgaaf en planning gemaakt om de opdracht uit te voeren.

Op de afgesproken dag kwamen zij keurig op tijd om met de klus aan de slag te gaan. Binnen 2 dagen was dit afgerond. Al met al is de uitvoering volledig naar wens verlopen en ik raad MB Stucadoors dan ook van harte aan. Bijgevoegd een foto van de overloop voor en na.


Referentie Josanne Niessen

M.B. Stukadoorsbedrijf is ons heel goed bevallen. Wij hebben ons gehele huis laten stucen van begane grond tot aan de 3e verdieping, (incl. wanden en plafonds).

Ilyas en Ejoub komen zelf met veel goede ideeën om een zo strak mogelijk resultaat in het stucwerk te verwezenlijken. Communicatie tussendoor gaat zeer openlijk, goed en tussendoor was er een hele goede afstemming, waarbij je het stucteam ook nog van feedback kan voorzien. Dit wordt vervolgens meteen opgepakt en naar jouw wensen uitgevoerd. Tussendoor is er goed overleg over mogelijke vragen via een simpel belletje of Whatsappje.

Voor een prachtig resultaat, goede communicatie en betrouwbare mensen en bedrijf kan ik M.B. Stukadoorsbedrijf oprecht aanbevelen.

Referentie Jean-Paul Segers

Dhr. Bektas heeft ons enorm geholpen door op z’n vrije zondag ons te helpen.
Glasheldere communicatie, maar vooral ook uitstekend werk.
Niet de rommel achtelaten, maar uiterst secure werkvoorbereiding zodat de omgeving schoon blijft. Ik huur hem zeker weer in voor de volgende klus! Fijn om nu iemand te kennen die geheel bij mijn profiel past.

Referentie David de Klerk

Het stucwerk is netjes en snel (binnen 1 dag) uitgevoerd. Ik had alleen heel veel kleine stukjes op verschillende verdiepingen te stuccen waardoor het stucwerk wat duurder uitviel dan verwacht.

Referentie Reinoud Oomen

Heldere communicatie. Vriendelijk en snel met reageren. Kwam een dagje later, maar kondigden dit op tijd aan.
Strak werk geleverd en harde werkers.

Referentie Simon Goedhart

Top gasten, werken netjes en komen afspraken na. Was geen doorsnee klus en waren zeer snel in hun werk. Ze denken met de klant mee en zijn bereid je goed advies en hulp te geven waar nodig.

Hartelijk bedankt voor de goede service.

Kortingscode

Een feestelijke mijlpaal; MB Stukadoors bestaat dit jaar 10 jaar! ACTIE! Om dit te vieren willen wij een mooie actie aankondigen! Bij uitbesteden van 500 euro of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag! En bij het uitbesteden van 1000 euro of meer krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Laat uw naam en e-mail achter en wij sturen de kortingscode per email naar u toe!

    X
    Kortingscode nodig?