RENOVATIE & ONDERHOUD

U vraagt wij regelen!

Wij zijn MB Stukadoors

We zijn stucadoors in hart en nieren en dit komt volledig tot zijn uiting in ons werk. Met veel plezier werken we aan onze projecten en we krijgen de meeste energie van onze klanten die tevreden zijn over ons werk.

RENONATIE & ONDERHOUD

Voortdurend verbeteren
Van klein onderhoud tot grote renovatieprojecten ben je bij MB Stukadoors aan het juiste adres. Als het vastgoed tijdens de renovatie in gebruik moet blijven werken wij uiteraard met respect voor de gebruikers van het pand en de omgeving.
Onderhoud
Goed onderhoud is erg belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit van vastgoed. Met goed onderhoud bespaar je op lange termijn op de kosten voor renovatie of verbouwing van een pand. MB Stukadoors heeft de juiste middelen en kennis in huis om alle soorten vastgoed zo efficiënt mogelijk te onderhouden.
Renovatie
Renovatie en restauratie van alle typen vastgoed is het specialisme van MB Stukadoors. Wij renoveren en restaureren met respect voor de historie en de details van het pand, maar ook met oog voor milieu én binnen het budget. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen of voegwerk, om dak(goot)werkzaamheden of schilderwerk, wij staan erom bekend dat wij onze opdrachtgevers ontzorgen en écht met ze meedenken. En omdat wij vooraf realistische plannen maken, komen zij nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk Onze Recente Werk

MB Stukadoorsbedrijf

OVER MB STUKADOORS

We zijn stucadoors in hart en nieren en dit komt volledig tot zijn uiting in ons werk. Met veel plezier werken we aan onze projecten en we krijgen de meeste energie van onze klanten die tevreden zijn over ons werk.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! Vul dan het offerteformulier in. Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!
Tegen een zeer scherpe prijs
Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen!
Kortingscode

Een feestelijke mijlpaal; MB Stukadoors bestaat dit jaar 10 jaar! ACTIE! Om dit te vieren willen wij een mooie actie aankondigen! Bij uitbesteden van 500 euro of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag! En bij het uitbesteden van 1000 euro of meer krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Laat uw naam en e-mail achter en wij sturen de kortingscode per email naar u toe!

    X
    Kortingscode nodig?