SCHILDERWERK BINNEN/BUITEN

U vraagt wij regelen!

Wij zijn MB Stukadoors

We zijn stucadoors in hart en nieren en dit komt volledig tot zijn uiting in ons werk. Met veel plezier werken we aan onze projecten en we krijgen de meeste energie van onze klanten die tevreden zijn over ons werk.

SCHILDERWERK BINNEN/BUITEN

Vakschilders van MB Stukadoors met passie voor het vak!
Onze vakschilders werken dagelijks aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven hetgeen vaak aansluit bij onze stukadoorswerkzaamheden, maar ook schilderen wij dagelijks deuren en kozijnen en kunnen wij u voorzien van hoogwaardig schilderwerk voor de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand.

Omdat wij na het stucwerk verantwoordelijk zijn voor het schilderen (het eindresultaat) van uw wanden en plafond(s) heeft u geen discussie tussen de stukadoor en de schilder over de ondergrond en gaan wij pas weg als u tevreden bent.

Met de juiste kennis van het schildersvak werken wij samen met u aan een mooi eindresultaat. Hierbij maken wij gebruik van het RAL-kleurensysteem wat als sinds 1927 bestaat. Het RAL-systeem is een coderingssysteem om de verschillende verfkleuren te onderscheiden en zo altijd op de juiste kleur uit te komen van de kleurenwaaier.

Voor het schilderwerk wat wij uitvoeren werken wij alleen met de best geselecteerde merken met daarbij het advies van de verwerking vanuit de leverancier. MB Stukadoorsbedrijf biedt dus een compleet verfsysteem aan voor binnen en buitenwerk en kan altijd op korte termijn bij u aan de slag, wij werken met de bekende klasse 1 merken zoals Sikkens, Caparol, Wijzenol en Histor.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Schuurwerkzaamheden ter voorbereiding voor ons schilderwerk;
  • Het aanbrengen van kitwerkzaamheden;
  • Het aanbrengen van een latex verfsysteem op wanden en plafond(s);
  • Het aanbrengen van een verfsysteem op deuren en kozijnen binnen;
  • Het aanbrengen van een verfsysteem voor de buitenzijde van uw woning;
  • Reinigingswerkzaamheden voor de buitenzijde van uw woning zodat u schilderwerk netjes blijft.

Voor het schilderwerk zijn verschillende tarieven van toepassing, heeft u advies nodig of wenst u een afspraak bij u thuis of op het werk dan zijn wij altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Omdat iedere situatie weer anders is zijn tarieven voor schilderwerk altijd op aanvraag.

MB Stukadoorsbedrijf werkt veelal rechtstreeks voor particulieren, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen en diverse overheidsinstellingen.

Voor een vrijblijvende afspraak op locatie of adviesvragen kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u het project kunnen bespreken.

Bekijk Onze Recente Werk

MB Stukadoorsbedrijf

OVER MB STUKADOORS

We zijn stucadoors in hart en nieren en dit komt volledig tot zijn uiting in ons werk. Met veel plezier werken we aan onze projecten en we krijgen de meeste energie van onze klanten die tevreden zijn over ons werk.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! Vul dan het offerteformulier in. Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!
Tegen een zeer scherpe prijs
Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen!
Kortingscode

Een feestelijke mijlpaal; MB Stukadoors bestaat dit jaar 10 jaar! ACTIE! Om dit te vieren willen wij een mooie actie aankondigen! Bij uitbesteden van 500 euro of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag! En bij het uitbesteden van 1000 euro of meer krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Laat uw naam en e-mail achter en wij sturen de kortingscode per email naar u toe!

    X
    Kortingscode nodig?