Werkwijze

Onze Werkwijze

Hieronder zullen wij onze werkwijze toelichten, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan:

1

U schakelt ons bedrijf in

Dit kunt u telefonisch (06-36481480 of 06-40838701), per mail (info@mbstukadoors.nl) of via deze website doen. U kunt het contactformulier of de vrijblijvende offerte aanvraag invullen waarna wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

2

Wij komen het werk bezichtigen

In een telefoongesprek of via de mail plannen wij een afspraak in om ter plaatse te komen kijken en het werk op te nemen.

3

Wij sturen u een vrijblijvende offerte

Na de bezichtiging zullen wij het e.e.a. uitwerken, op basis van deze uitwerkingen berekenen hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen en wat wij nodig hebben aan materialen om het werk uit te kunnen voeren.

4

Uw akkoord

Wanneer u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, stuurt u deze ondertekend naar ons terug.

5

Inplannen van onze werkzaamheden

Zodra wij de ondertekende offerte van u retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te vinden waarop de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Dit gaat in overleg, zodat het zowel voor u als voor ons het beste uitkomt.

6

De uitvoering van het werk

Wij komen op de afgesproken datum naar u toe en zullen eerst, om schade en ongewenste situaties te voorkomen, spullen afdekken voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen.

7

Afronding van ons werk

Als alle werkzaamheden zijn verricht zullen wij ervoor zorgdragend dat alles opgeruimd, schoongemaakt en netjes achtergelaten wordt, zodat u daarna kunt genieten van uw nieuwe badkamer/keuken/muren/vloeren etc.

Kortingscode

Een feestelijke mijlpaal; MB Stukadoors bestaat dit jaar 10 jaar! ACTIE! Om dit te vieren willen wij een mooie actie aankondigen! Bij uitbesteden van 500 euro of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag! En bij het uitbesteden van 1000 euro of meer krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Laat uw naam en e-mail achter en wij sturen de kortingscode per email naar u toe!

    X
    Kortingscode nodig?